Η εταιρία Frigonet, με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στον τομέα ψύξης και κλιματισμού καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε επίπεδο μελέτης , κατασκευής και συντήρησης εγκαταστάσεων του είδους.

Εξυπηρετούμε βασικές αγορές συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανιών τροφίμων, αποθήκες , super market , ξενοδοχεία, βιοτεχνίες επεξεργασίας και τυποποίησης τροφίμων. Η προσφορά μας στο χώρο αφορά καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και λύσεις που εξασφαλίζουν την ενεργειακή αποδοτικότητα των συστημάτων.

Με την πάροδο του χρόνου , μάθαμε να έχουμε σαν πρωταρχικό στόχο στην εταιρία μας , τη συνέπεια, την αξιοπιστία και το σεβασμό στον πελάτη. Φιλοσοφία μας είναι η άμεση παροχή λύσεων κάτι που αποτελεί για μας προτεραιότητα στην καθημερινότητα της εταιρίας μας. Η γνώση του αντικειμένου , οι σωστές και αξιόπιστες επιλογές στα προϊόντα και τους συνεργάτες και η αμεσότητα στην εξυπηρέτηση είναι οι αδιαπραγμάτευτες αρχές της FRIGONET και αποτελούν για εμάς καθημερινό στοίχημα.